3 mars 2019
14:00

IFK Aspudden-Tellus

Referat: Västerhaninge IF - IFK Aspudden-Tellus

Så kom då snön igen. Planen var väl sådär. Första halvlek Västerhaninge tog tag i spelet och hade boll mest hela tiden och Aspudden fick jaga. Trots det stora bollövertaget skapades det inga farliga chanser men det skulle bli ändring på det.
Andra halvlek fortsatt ett stort bollövertag för Västerhaninge och nu skapades det en hel del målchanser. 1-0 kom i den 58:e när Chia kom runt på kanten, snett inåt bakåt till Szymon som kunde trycka in bollen i aspuddenmålet.
Västerhaninge fortsatte att trycka på men Aspuddens målvakt svarade för en serie fina räddningar. Om sanningen skall fram borde slutresultatet varit ett par mål större men seger är seger. Aspudden hade inte ett avslut på mål, vilket givietvis gör att vi är nöjda med försvarsspelet som verkligen börjat sätta sig. Vi får fila vidare på anfallsspelet.

Sammantaget en helt godkänd och stabil insats. Vi är på rätt väg det är bara att fortsätta att gnugga. Ännu en träningsvecka väntar därefter blir det match mot Tyresö FF borta på lördag kommande helg.